Acecom Development

DEV

Här hittar du spel-nördar, brädentusiaster, tech-människor, aktieinvesterare, affärsutvecklare, hundägare och kreatörer som utvecklar tillsammans! För det är när vi jobbar tillsammans som magiska saker sker! 

Här är vi inte rädda för att tänka utanför boxen och komma på galna och kreativa idéer. En sak har vi alla gemensamt – vi drivs av att skapa digitala kundupplevelser och använda den teknik som finns tillgänglig på marknaden. 

Digitalisering - Raket

< Digitaliseringen är en raket />

Hänger ditt företag med?

I en värld där teknikutvecklingen går allt snabbare öppnas det ständigt upp för nya möjligheter. För att fånga dessa krävs det att vi utvecklar nya sätt att arbeta och samverka – internt såväl som externt.

Detta är precis vad Acecom Development gör! Vi utvecklar ditt systemstöd och utvecklar ditt företag! Vi är med i hela processen, oavsett om det är som bollplank, idégenerator eller utvecklare.

Vad vi gör?

< Systemutveckling />

Vi ser allting som system; olika delsystem gör ett större system.
Människor liksom digitala system, manuella processer och regelverk är delsystem i organisationens övergripande system. 

Med ett helhetsperspektiv analyserar vi hur dessa delsystem samverkar för att förstå hur vi på bästa sätt kan förändra processer och där det ger mest nytta integrera digitala stödverktyg och automatiseringar.

Systemutveckling Västerås

Varför vi gör?

< Vi botar smärta och skapar frihetskänsla />

Vi är vassa på tekniska lösningar och vi brinner för att skapa frihet, göra din vardag friktionsfri och smärtfri. Genom att hitta grundorsaken till problemen och använda kreativ problemlösning med en ”idealistisk design” som målbild ser vi bortom symptomen.
 
Vi hjälper dig att utforska affärsdomänen, processer och befintliga stödsystem; för att kunna effektivisera, hitta lösningar samt nya affärsområden för framtiden. 

Hur ska vi samverka?

Systemutvecklingen är vår kärna, men det finns mycket mer än så. Vi ser till att dina stödsystem och processer utvecklas i takt med att affärsbehoven förändras.

Produktutveckling

Design och innovation går hand i hand. Vi bistår med att förvandla idéer och koncept till verklighet med "Design sprints" och andra verktyg samt, där det behövs, systemutveckling.

Systemutveckling & Ledning

Systemutveckling utefter dina behov; konsulter, rekrytering, hela team eller enstaka spelare. På plats, distans, eller offshore (Sverige, Sri Lanka, Serbien). Kravställning, Teamlead, Produktägare, Projektledare...

Affärsutveckling

Vi agerar stöd till dig och verksamheten. Vi tar en naturlig position i gränsytan mellan affärsverksamhet och IT.

Utvecklingsbloggen!

Ta del av vad som händer i bolaget.
Vill du växa med oss?

Vi söker alltid nya kollegor, gärna er som ser nya möjligheter!

Vår kultur!
< Design thinking team />

Vi eftersträvar en familjär kultur som fokuserar på teamet och utveckling av individen! Hos oss kör vi gärna ”meetups” där vi pratar om teknik, metoder och verktyg/glasögon som tillåter kreativa infallsvinklar. Exempelvis ”Event storming”, ”Event modeling”, ”Story telling”, ”Wardley Maps”, ”Desing thinking”.

Acecom Development tar sig ann projekt i tillräcklig storlek för att kunna fokusera på ett projekt i taget. 

Vår kultur - Development

”Our strategy is open. We will lead a sustainable effort of the market through our use of learning organization and leaders to build a revolution. By being both collaborative and agile, our customer focused approach will drive big data throughout the organization. Synergies between our ecosystem and value will enable us to capture the upside by becoming cloud based in a networked world. These transformations combined with insight from data due to our social media will create a growth through virtual reality and data leaders.”