Acecom Development

Systemutveckling | Digitalisera er verksamhet

DEV

Här hittar du spel-nördar, brädentusiaster, tech-människor, aktieinvesterare, affärsutvecklare, hundägare och kreatörer som utvecklar tillsammans! För det är när vi jobbar tillsammans som magiska saker sker! 

Här är vi inte rädda för att tänka utanför boxen och komma på galna och kreativa idéer. En sak har vi alla gemensamt – vi drivs av att skapa digitala kundupplevelser och använda den teknik som finns tillgänglig på marknaden. 

Digitalisering - Raket

Digitaliseringen är en raket!

Hänger ditt företag med?

I en värld där teknikutvecklingen går allt snabbare öppnas det ständigt upp för nya möjligheter. För att fånga dessa krävs det att vi utvecklar nya sätt att arbeta och samarbeta – internt såväl som externt. 

Detta är precis vad Acecom Development gör! Vi utvecklar inte bara dina system, vi utvecklar ditt företag! Vi är med i hela processen, oavsett om det är som bollplank eller idégenerator. 

Systemutveckling

< Vi utvecklar ditt företag och din affär />

Genom att integrera företag och människor samt koppla samman system och låta dem kommunicera öppnas en helt ny värld av möjligheter. 

Acecom Development hjälper företag att utforska sin affärsdomän och sina processer, för att effektivisera och hitta bättre lösningar! Tekniken i sig är inte vårt fokus. Vi brinner mer för att göra rätt stödsystem i affärsprocessen.

Systemutveckling Västerås

Hur kan vi hjälpa ditt företag?

Systemutvecklingen är vår kärna, men det finns mycket mer än så. Smarta innovationer skapar långsiktig hållbarhet!

Systemutveckling

Systemutveckling på plats, distans, offshore (Sverige, Sri Lanka, Serbien), konsulter, rekrytering, hela team eller enstaka spelare.

Produktutveckling

Design och innovation går hand i hand. Vi hjälper till att förvandla våra kunders idéer och koncept till verklighet och tillhandahåller innovativa lösningar.

Affärsutveckling

Vi agerar som stöd till verksamheten och tar en naturlig position i gränsytan mellan affärsverksamhet och IT.

Utvecklingsbloggen!

Ta del av vad som händer i bolaget.
Vill du växa med oss?

Vi söker alltid nya kollegor, gärna er som ser nya möjligheter!

Vår kultur!
< Design thinking team />

Development har en familjär kultur som fokuserar på teamet och utveckling av individen! Hos oss är det vanligt att vi kör ”Meet ups” pratar teknik och metoder som tillåter kreativa infallsvinklar. ”Event Storming” hitta kärnan och problemet i system och processer.

Acecom Development tar sig ann projekt i tillräcklig storlek för att kunna fokusera på ett projekt i taget. 

Vår kultur - Development
Our strategy

”Our strategy is open. We will lead a sustainable effort of the market through our use of learning organization and leaders to build a revolution. By being both collaborative and agile, our customer focused approach will drive big data throughout the organization. Synergies between our ecosystem and value will enable us to capture the upside by becoming cloud based in a networked world. These transformations combined with insight from data due to our social media will create a growth through virtual reality and data leaders.”