Microsoft 365

Effektivisera din verksamhet med Microsoft 365

Microsoft 365 är Microsofts programvaror du känner igen, paketerade som ett abonnemang och smidigt tillgängliga via webbläsaren, appar i din telefon eller precis som tidigare – som installerade program på din dator. 

Med Microsoft 365 kan du styra din verksamhet på ett effektivt sätt genom att skapa och kontrollera information och affärsprocesser.

 

Hur ser era behov ut?

Kontakta oss gärna för en demo så kommer vi till ert företag och berättar mer om de olika delarna av Microsoft 365 och hur ni skulle kunna använda dom i företaget.

Med programvaror som Word OnlineExcel Online och 
Sharepoint Online bygger du på ett enkelt sätt upp företagets dokumenthantering, både centralt och per användare, du sätter regler för access av information och skapar möjligheter för team och projekt att samarbeta och dela information. Med Teams startar du videokonferenser direkt via Outlook Online och kan chatta med dina kollegor och kunder när dom är online. Och allt detta finns tillgängligt i både datorer, plattor och telefoner som standard.

Microsoft 365 innehåller ett stort antal tjänster som kan kopplas samman för att anpassas för olika scenarier och vi har under de senaste åren implementerat allt från avancerade affärssystem till införande av enklare e-posthantering i Outlook Online.
Vi har erfarenhet av migrationer från befintliga system och kan hjälpa dig att planera en övergång till Microsoft 365.

Kontakta oss idag om du vill veta mer om hur vi kan utveckla ditt IT-landskap.