Möt Acecom Development - Vår nya satsning!

Vi har startat upp ett nytt bolag!

Möt Acecom Development som består av drivna tech-personer och kunniga programmerare som formar skräddarsydda IT-lösningar för framtiden.

I jämförelse med moderbolaget så kommer Development främst erbjuda förstklassig systemutveckling, mjukvarudesign och digitalisering.

– Det ska bli otroligt kul att få vara med från början och se verksamheten och företagskulturen växa. Jag är otroligt taggad och nyfiken på den framtid som väntar, säger Jimi Friis, delägare på Acecom Development.

2020 har minst sagt varit ett annorlunda och utmanande år för många svenska företag. Vi på Acecom har dock lyckats rida ut stormen och i tider av kriser kan även de bästa av idéer och överlevnadsstrategier växa fram. Därför valde vi trots Covid-19 att ta vårt bolag till nästa nivå, då vi uppmärksammat ett kontinuerligt behov av automatisering och digitalisering hos våra kunder. Detta gäller både stora och små företag som har sett och känt effekten av förenkling och vill fortsätta växa och knaka.

Digitalisering går fortare än någonsin. På några månader under 2020 och 2021 har företag ställt om och anpassat sig till smarta lösningar som innan coronaviruset kanske skulle tagit flera år att implementera och rent praktiskt få och fungera. Med det sagt, så tror vi inte den trenden kommer lugna ner sig på ett tag. Vi ser ett nästan omättligt behov av systemutveckling och digitalisering framöver. Därför har vi valt att utöka vår affär ytterligare för att svara upp mot de behov vi ser på marknaden.

Vad är det roligaste med att jobba på Acecom Development?
Bolaget har en väldigt härlig jargong. Alla kollegor är ödmjuka och alla får möjligheten att framföra sina åsikter, tankar och idéer. Det finns ingen som pekar med hela armen utan vi arbetar hela tiden som ett team som bollar idéer för att hitta rätt lösning, säger Jonathan Ekstrand, Digital kommunikatör på Acecom

– Vårt sätt att växa och ta mer plats är en framgångssaga där vi tillvaratar den kompetens som redan existerar samtidigt som vi alltid söker nya ESS, säger Johan Lindholm, VD på Acecom.

Nyfiken på att höra mer – kontakta:

Johan Lindholm,
Johan.lindholm@acecom.se
Jimi Friis,
Jimi.friis@acecom.se
Hans Kindhag,
Hans.kindhag@acecom.se